SAMO International SARL / Business & Sports Consultancy
info@samoconsultant.com
Home
Over ons
Aanbod aan services
Nieuws
English / About us
English/ Our service
Schooltrips  Marokko
Bedrijfsuitjes Maroc
Contactform
Contact

Bedrijfsuitjes voor uw relaties of personeel

 

Marrakech is een sprookjesstad, duizend en één nacht. Het is een van de best bewaarde Middeleeuwse steden van Afrika. Maak kennis met de sprookjes achtige straatjes met winkeltjes, handwerkplaatsen, eettentjes en de wereldberoemde Jemaa el Fna plein, waar artiesten, fruit shake tenten enz tot diep in de nacht voor vermaak zorgen. U neemt iets mee terug wat u, uw personeel, klanten en uw relaties nooit zullen vergeten !

Tour Marrakech
Een avontuurlijke trip met de Quad richting het Atlasgebergte. Een tocht door zandheuvels, stenen heuvels, langs palmbomen enz ! Tussen door een pauze en even bij komen met een kopje Marokkaanse thee bij een lokale Berberfamilie. 

Trouwste transport van de woestijn
Een kamelen trip om nooit te vergeten door de Palmbomen regio van Marrakech. Een onvergetlijke tocht met uiteraard tijd voor foto's, hapjes en drankjes enz.  

Wandeltocht door de oude stad
een tocht langs de ommuurde Medina, de oude stad. Deze Medina heeft tal van overdekte steegjes en straatjes en één van de grootse souks van de wereld. In deze souk kijkt u uw ogen uit: zelf gemaakte spullen, kleurrijke kruiden, kleding, leer, souvenirs enz


Marokkaanse Culinaire specialiteiten 
De gasten krijgen een speciale lunch en een speciale diner. Een diner in een Berbers tent met animatie, paarden show enz. Muzikanten uit het Atlasgebergte en buikdanseressen treden op, terwijl de gasten genieten van heerlijke Marokkaanse specialiteiten. Een afsluitende paardenshow met Alladin op een vliegend tapijt. 


Andere keuzes en vrije tijd
Een dag deel tijd voor uw zelf en er is ook tijd voor een keuze zoals tennis, boogschieten, golf, dansen,voetbal en volleybal. 

Golfen

U kunt er ook voor kiezen om met uw personeel, klanten of relaties een golf avontuur te beleven op een van de mooiste golf banen van Marokko.

 

Meer weten ?

vraag een offerte aan met uw eigen wensen. Er zijn veel meer mogelijkheden dan wij vermeld hebben.

info@samoconsultant.com  / +31 648687491